september 2013

Dagens Bilde

Her et bilde fra Femundselva!Tatt da månen kom over åskammen.Dette er oppe ved en plass som kalles Sæterbuvika i Femundselva.

Dagens Bilde

Det å få lov til å være ute når lyset forsvinner og kommer tilbake, er en av de aller flottesteopplevelsene et menneske kan ha. Uten lys, ikke noe liv. Så takk kjære Gud for at duga oss mennesker e...

Dagens Bilde

Her noen bilder i fra Høledalen her i Trysil.Vannene heter Hølesjøen og Søndagsmyrdammen.

Litt Photoshop Design

Her litt mer Photoshop bilder fra meg. Elsker å Designe noe, og hva er da bedre enn å brukeADOBE PHOTOSHOP CS6?Ikke vet jeg i hvert fall. I love it!

Litt Photoshop Design

Hei der folkens. Jeg med flere elsker å drive litt med Adobe Photoshop. Her er noe av det siste jeg harlaget i dette fantastiske programmet. Kommenter gjerne om du liker eller ikke liker det jeg gj...
ahtfoto

ahtfoto

54, Trysil

Hei alle sammen. Mitt navn er Arve Herman Tangen. Bor i Trysil, men er i fra Notodden. Som dere fleste vet, så elsker jeg å fiske med flue etter Ørret, Harr og Røye. Samt at jeg kan ikke leve uten å ta bilder av alt mulig. Jeg har 4 flotte unger, og ikke minst da 3 barnebarn (snart 4) som jeg elsker overalt på denne jord. Trenger du noen bilder av deg selv, så ikke vær redd for å kontakte meg. Her inne ser du noe av det jeg kan. Noe er gammelt og noe nytt. Ta deg en tur igjennom for å se på det jeg kan. Ellers så ønsker jeg dere en riktig fin sommer. Måtte alle få sol og varme for engangs skyld. Mvh. Arve.

Kategorier

Arkiv

hits